Vinyasa Flow

Vinyasa Flow är en dynamisk yogaform där ingen klass är den andra lik, där du låter andetaget styra dina rörelser och utmanar styrka och rörlighet på ett lekfullt sätt. 

Förvänta dig en klass som börjar i stillhet, med att sätta intention, kanske en andningsövning, för att sedan öka i intensitet till positioner och övergångar som skapar värme i kroppen. 

Du kommer att jobba med både styrka och flexibilitet, och genom vinyasans dynamiska karaktär bygger du flexibilitet genom att både stärka och förlänga musklerna. 

 

Vinyasa Flow karakteriseras av att du rör dig från en position in i nästa och på så sätt skapar ett flöde. Lika mycket fokus ligger på själva övergången mellan positionerna som på positionerna i sig. 

Under klassen bygger vi ett flöde som ofta förbereder dig både fysiskt och mentalt för en så kallad “peak position” – en liten utmaning. 

Flödet upprepas i olika mängd för att ge dig en upplevelse av meditation i rörelse och för att du verkligen ska hitta in dig själv och skapa en sann koppling mellan kropp, sinne och andetag.