Våra klasser

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow är en dynamisk yogaform där ingen klass är den andra lik, där du låter andetaget styra dina rörelser och utmanar styrka och rörlighet på ett lekfullt sätt. 

Förvänta dig en klass som börjar i stillhet, med att sätta intention, kanske en andningsövning, för att sedan öka i intensitet till positioner och övergångar som skapar värme i kroppen. 

Du rör dig i ett kreativt flöde med fokus på medvetenhet och närvaro i varje rörelse och avslutar med mjukare positioner och avslappning. 

LÄS MER

Soft Yoga

I SOFT-yoga börjar du med att sätta en intention för att du ska få ett fokus under passet. Därefter kommer du att genomföra ett par andningsövningar för att du ska kunna skapa inre ro, släppa stress och spänningar i din kropp. 

Du kommer sedan att få fokusera på din kropp genom små flöden och solhälsningar där din andning och kropp kommer i harmoni och hela kroppen aktiveras. 

Sen övar du  balans, styrka och rörlighet, ibland i ett flow och ibland i enstaka positioner för att sen avsluta med lugnare övningar och djupavslappning där du återkommer till klassens intention. 

LÄS MER

Yin Yoga

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer.

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund.

LÄS MER

Senior Yoga

 Senior-yogan börjar du med att sätta en intention för att du ska få ett fokus under klassen. Därefter kommer du att genomföra andningsövningar för att ”landa” i rummet och släppa stress och spänningar. Du fortsätter med en längre uppvärmning för att skapa rörlighet i hela kroppen.

Du fortsätter med små flöden, senior-solhälsningar och anpassade styrkeövningar för att utveckla din rörelseförmåga och styrka.  Du kommer att få arbeta mycket med din balans.  Vi arbetar sittande på golvet, liggande, och stående. 

Du avslutar med lugnare övningar och djupavslappning.

Privatyoga

Drömmer du om att stå på händer? Göra en hollowback pincha mayurasana eller bara att ta din yogapraktik till nästa nivå? 

Då kanske privatyoga är något för dig!

Emilie har lärt yogisar från Malmö till New York att stå på händer och fördjupa sin yogapraktik, det fungerar lika bra på Zoom som IRL!

Såhär går det till:

Under ett första möte berättar du vad du vill ha ut av din privatyoga och vi bestämmer hur ofta och när och var vi ses. Vi kan ses hemma hos dig, på studion eller digitalt via Zoom eller Google Meet. 

Därefter tar Emilie fram ett passande program som vi gör nästa gång vi ses. Du får programmet, övningar att göra  och därefter jobbar vi vidare mot ditt mål. 

Maila Emilie: emilie@studioyogalicious.se

LÄS MER