Unna dig en en riktigt härligt vår-retreat! 

Följ med på Super Charge Spring Retreat
Mossbylund 15-16 april 2023

 3795kr/person om du bokar med en vän*

OBS! Endast 9 platser

Ett stenkast från havet på Skånes vackra Sydkust hittar du Hotell Mossbylund där vi mitt i april, precis när våren är i sitt esse, träffas för en helg full av yoga, närvaro, god mat och spa. 

Äntligen har ljuset kommit åter och det är dags att ta vara på, och insupa all energi du bara kan, och därför kommer den här helgen fokusera på att låta dig bjuda in massor av energi med svettiga, roliga vinyasaklasser, sen vara stilla och njuta i lugna, återhämtande yinyogaklasser, och blicka inåt med meditation och Yoga Nidra.  

Under lördagen har vi aktiviteter mellan kl 8:30 – 15, det blir Vinyasa yoga, Yin yoga, Workshop, Yoga nidra, meditation och andningsövningar. 

Vi håller till allra högst upp i Mossbylunds silo, i ett runt, helt magiskt rum med utsikt över havet.

Efter kl 15 har du tillgång till Mossbylunds ljuvliga spa, där det rekommenderas ett glas bubbel av valfri sort i deras underbara, uppvärmda utomhuspooler. 

Du kan också passa på att boka en behandling, eller varför inte ta ett kallbad i havet tillsammanse med Emilie och andra hugade deltagare? En av skånes vackraste stränder ligger precis nedanför hotellet. 

Halv åtta möts vi i restaurangen för en 3-rättersmiddag. Du kommer innan ankomst få komponera din meny själv utifrån ett antal val. 

När du är redo att ta kväll går du upp till ett härligt, tyst och mjukt rum och njuter av en lång natts sömn. 

Söndagen inleds med en härlig frukost där du med stor sannolikhet hittar det mesta du kan önska dig och sen finns det tid för promenad, löptur längs havet eller spa fram till 11 då vi möts igen för mer vinyasayoga, andningsövningar och Yin Yoga, yoga nidra med sound bath.

Båda dagarna bjuds det på lyxiga luncher där vi sitter avskiljt och har möjlighet att umgås.

Någon gång runt 15-tiden på söndagen säger vi hej då, och beger oss hemåt fulla med energi, glada och alldeles mjuka i själen! 

Det kommer bli ljuvligt! 

Har du frågor eller funderingar, maila Emilie på emilie@studioyogalicious.se

* Priset avser del i dubbelrum/person. Du kan delbetala 1000kr nu, resten senast 1 april

Detta ingår i retreatet:

 

 • Övernattning i dubbelrum på Mossbylund lör-sön 15-16 april 
 • Tillgång till spa lördag 15-19 samt söndag 7-11 
 • Lunch och fika lördag 
 • Lunch och fika söndag
 • 3-rätters middag lördag kväll (exkl dryck)
 • 2 Vinyasa Flow
 • 2 Yin yogaklasser
 • 1 meditation
 • 1 Yoga Nidra med sound bath
 • 1 session med andningsövningar
 • 1 yoga workshop 

Preliminärt schema

Lördag 15/4

8:30 – samling och presentation

9:00-10:15 Vinyasa Flow

10:30-11:00 Introduktion till Yoga Nidra

11:00-12:00 Workshop 

12:00- 13:00 Lunch

13:00- 13:30 Andningsövningar

13:30-14:45 YinYoga

14:45- 15:00 Meditation

15:00-19:00 Spa

 

Söndag 16/4

7:00-11:00 Spa

11:00-12:30 Vinyasa Flow 

12:30-13:30 Lunch

13:30- 14:45 Yin Yang

14:45- 15:00 Yoga Nidra /Meditation 

 

Dag 1 - Rensa ut

Första dagen städar vi ut gammalt vi inte längre vill ha kvar för att göra plats åt nytt. 

Du får reflektera över allt du bär med dig, utvärdera dess värde och sen genom ritual, meditation och yoga göra släppa taget om det som inte längre tjänar något syfte i ditt liv. 

Utrensande, renande, klargörande. Möjlighet att grunda dig, hitta koppling till jorden och skapa stabilitet och grund för nya utmaningar och intentioner. 

Dag 2 - Nya intentioner

Nu är det dags att tillföra näring och i en öppen och frisk miljö så nya frön. Precis som dag 1 arbetar vi med små, enkla ritualer och meditationer, denna gången för att berika ditt inre, sätta nya intentioner och mål och hitta en väg att nå dem. Temat speglas även i den fysiska yogan, som fokuserar på att skapa kraft, på att öppna upp och bjuda in nytt. 

Såhär säger tidigare deltagare

"Emilie är en fantastisk yogalärare, så inspirerande och kunnig! Helgen i Mossbylund gav mig massor av energi och motivation"
Anne Sandblad
En mycket välplanerad och välfylld yogahelg! Fantastisk plats och påfyllnad för både kropp och själ. Suverän guidning av the Lioness Yogini Emilie
Ann Jennervik
"I april 2022 hade jag förmån att uppleva en magisk Yoga Retreat på fantastiska Mossbylund. Det var 2 hela dagar med temat " Självmedkänsla" eller " Self Compassion". Vi började lördagen lugnt med Yin Yoga följt av en liten föreläsning med samma tema. Efter en energirik lunch körde vi en utmanande helkropps Vinyasa klass. Därefter hade vi tid att göra vad vi ville, gänget träffades senare i utomhus poolen innan middagen. Efter den femstjärniga frukosten körde vi ytterligare ett tufft men underbar Vinyasa klass. Helgen avslutades med Yin och Yoga Nidra. Omgivningen, samhörigheten, maten men framförallt de välplanerade, originella klasserna gjorde denna helg till något mycket speciell. Det är viktigt att ibland bara fokusera på sig själv och att unna sig själv egen tid som ger energi för vardagen. Jag längtar verkligen efter möjligheten att vara med nästa gång igen."
Alexsandra Benfield

Yogan

Vinyasa Yoga Få upp pulsen och värmen med starka, flowiga Vinyasa-klasser där du utmanas  att verkligen koppla rörelsen till andetaget och hitta en ljuvlig meditation i rörelse. Klasserna avslutas med en lång avslappning eller guidad meditation

 

Yin Yoga  Här jobbar vi med stillhet och i kroppens djupaste lager. Målet är att låta musklerna vila och skapa längd och mjukhet i senor, ligament och fascia(bindväv) Vi håller  varje position hålls i 3-5 minuter under det att du uppmanas hitta stillhet i sinne och i andetag. 

Din yogalärare

emilieBW_round2.png

Emilie Hallgard

500+hr RYT

emilie@studioyogalicious.se

Emilie köpte sin första yogavideo på Sök och Finn i Malmö 1999 och sedan dess har yogan funnits i hennes liv. Efter några år som Body Balance-instruktör hittade hon Vinyasa Flow 2016 och kände att hon hittat hem. Hon har sedan dess utbildat sig till lärare i Vinyasayoga, Yinyoga, meditation, Yoga Nidra och andningsövningar. 

Emilie brinner för att skapa intelligenta, kreativa och lustfyllda yogaflöden där du utmanas både fysiskt och mentalt. Du kan hitta hennes egen yogapraktik på Instagram @gingerem_yoga och på www.gingerem.yoga och på YouTube

Hon har sedan flera år tillbaka en daglig meditationspraktik och inkluderar gärna meditation, andningsövningar och Yoga Nidra i sina klasser. 

Emilie bor sedan tio år tillbaka i Sjödiken tillsammans med man och tre döttrar och arbetar heltid som yogalärare, framför allt med sitt varumärke Yoga Lioness och appen med samma namn. Ladda ner den för iPhone och Android. 

Njut av ljuvliga Hotell Mossbylund

Läs mer om hotellet här www.mossbylund.se

Det bästa med just det här retreatet

 • Kombinationen av den dynamiska Vinyasa Yogan, den stillsamma YinYogan utgör en fantastisk grund för en bra yogaupplevelse. Du jobbar både muskulärt och med fascia, den djupare bindväven, och i ligament och leder samt med energikroppen, ljud och andetag. 
 • Kombinationen spa och yoga är underbar, då du både får det avslappnande – men också lättsamma- med spa, samtidigt som du får närvaron och möjligheten att utveckla både din fysiska yogapraktik och hitta sätt leva i lugn och harmoni även utanför mattan. 
 • Det är ett perfekt tillfälle att ta med en vän, det finns tid för att umgås, men också tid för dig att vara ensam bland andra och blicka inåt.
 • Emilie uppskattar god mat, lekfullhet, samtal och närvaro. Alla är välkomna och hon  håller ett utrymme för dig oavsett var du befinner dig på din yogiska resa och i livet. 
 • Emilie har varit gäst och haft retreat på Mossbylund tidigare och är väl bekanta med den goda maten, det underbara spat och de härliga rummen.

Rummen

Vi bor i Mossbylunds “Silo”, deras nyaste, runda byggnad med stora fönster åt alla håll, blickande ut över ängar och hav. 

Rummen är fantastiskt fina, inredda i en lite ruff, industriell stil där man tagit vara på olika roliga saker, som klädkrokar av cykelstyren och fina bord i betong. 

Spa

Mossbylund erbjuder ett fantastiskt spa, två stora, varma infinity-pooler utomhus, pool och bastu inne, nybyggt bubbelbad ute och ljuvliga relaxavdelningar.

Självklart kan du välja mellan en rad olika behandlingar och massager när du är här. 

Omgivningarna

Du får naturligtvis gott om tid att tillbringa antingen på spa-avdelningen, en promenad på stranden eller göra precis vad du känner för just då. 

Omgivningarna är fantastiska, stranden är en av Sveriges vackraste med vågor som hela tiden rullar in. 

Yogarummet

Jag har bokat rummet allra överst i Mossbylunds silo, ett runt rum med fönster mot havet. En helt magiskt plats, fullständigt tyst och underbar!

Kallbad

Jag är alltid sugen på ett kallbad, men framför allt i denna typen av miljö! 

Jag bjuder in den som är sugen att följa med på denna energihöjare! 

Varmt Välkommen!

💕

Emilie